Povestea noastra a inceput  in anul 2019 cand am demarat acest proiect minunat care a fost  si este sustinut de  NICUSOR IONITA MUSIC . In luna noiembrie 2019  am reusit sa deschidem portile  Scoalii de Arta Interpretativa STORY MUSIC - BUCURESTI pentru toti tineri talentati, dornici de a porni pe drumul cantecului popular si a dobandi o cariera artistica de succes!

Profesorii scolii Silvana Riciu & Nicusor Ionita sunt artisti apreciati de marele public fiecare avand stiluri deosebite de interpretare si experinta vasta in domeniul muzical.

 In cadrul scolii veti  descoperi tainele cantecului popular,  si aveti posibilitatea de a va creea un repertoriu personall, orele de pregatire muzicala  fiind  individuale alaturi de profesorul vostru.

Va vom promova in cadrul emisiunilor TV si Radio si intodeauna vom alege ceea ce este mai bine pentru voi, fiind  asistati de profesorii scolii si in afara orelor de curs,  pentru dobandirea unei cariere muzicale  de succes!

Va asteptam cu drag in colectivul STORY MUSIC pentru ca POVESTEA VOASTRA INCEPE CU NOI!
PROFESORI

SILVANA RÎCIU
S-a nascut la data de 19 mai 1981 in cel mai sudic punct al tarii, in localitatea Zimnicea din judetul Teleorman.

A inceput sa cante mai serios in anii gimnaziului la indemnul profesorului Ion Carastan de la Clubul Copiilor din Zimnicea. A urmat apoi cursurile Scolilor de Arta din Alexandria si Bucuresti si ceva mai tarziu si-a perfectionat arta cu D-na Steluta Popa.

A obtinut zeci de premii importante la foarte multe concursuri de folclor (nationale sau cu profil international), precum: Trofeul-Concursul "Toamna Buzoiana"- Nehoiu 2001; Trofeul-Concursul "Corabia de aur" - Corabia-Olt in 2002; Trofeul - Festivalul "Cantrecele Motrului" -Gorj in 2001, Trofeul- Festivalul "Etnostar-Sfera film" in 2002 si cel mai pretios trofeu Trofeul Festivalului "Mamaia" in 2002.NICUSOR IONITA

S-a nascut in Bucuresti in data de 5.12.1985 intr-o familie modesta , iubitoare de cantec popular.

Si-a inceput cariera artistica in anul 2005, avand ca profesori coordonatori in cadrul Scolii de Arta - Bucuresti pe indragita interpreta Ana Piuaru si corepertitorul  Puiu Pascu.

 A realizat materiale discografice alaturi de mari dirijori ai tarii noastre: Adrian Grigoras, Fane Marinache, Cristian Nastase, Florin Alexandru.

A activat ca colaborator al Ansamblului Tinerimea Romana avand la bagheta dirijorala pe maestrul Gheorghe Popa.

A castigat numeroase premii la Festivalurile de folcor din tara, si a participat in turnee alaturi de mari interpreti ai nemului romanesc de-a lungul celor 15 ani de activitate artistica.